Advertisement

Πολακησ Εμβολια : ΥΠΕΡ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ CLIMATE CHANGE - OANNES : Ο παύλος πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με τους 12.500 νεκρούς, εκ των οποίων οι 8.500.

Πολακησ Εμβολια : ΥΠΕΡ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ CLIMATE CHANGE - OANNES : Ο παύλος πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με τους 12.500 νεκρούς, εκ των οποίων οι 8.500.. Ο παύλος πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με τους 12.500 νεκρούς, εκ των οποίων οι 8.500. «νέα δημοκρατία, ο πολάκης αμφισβητεί τα εμβόλια. Οργή για τον πολάκη που επιμένει στις ύβρεις κατά κυμπουρόπουλου. Πολάκης αναφέρει τι ακριβώς θα έκανε αν ήταν αυτός στη θέση του βασίλη κικίλια. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ΄όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια.

«ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Η ομιλία του πρώην υπουργού είχε… απ' όλα: «νέα δημοκρατία, ο πολάκης αμφισβητεί τα εμβόλια. Στις έντεκα παρά τέταρτο απόψε έβγαλε ανακοίνωση το κόμμα σας για μένα. Πολάκης, με αφορμή και την ανακοίνωση της νδ, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο πολάκης αμφισβητεί τα εμβόλια, ο βουλευτής χανίων τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι κατά των εμβολίων, αφού και ο ίδιος έχει ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν κάνει πολλά από τα.

ΥΠΕΡ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ CLIMATE CHANGE - OANNES
ΥΠΕΡ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ CLIMATE CHANGE - OANNES from i0.wp.com
Αλλεπάλληλα είναι τα αδειάσματα για τον παύλο πολάκη από τα στελέχη του συριζα προεξάρχοντος του ίδιου του αλέξη τσίπρα ο οποίος χτες αποδοκίμασε ουσιαστικά τις δηλώσεις πολάκη για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Κι αυτό διότι, όπως έμαθα, η χάρη του πολάκη έφτασε μέχρι και στους ευρωπαίους. Κάνει λόγο για φιάσκο μεγατόνων και για μια μεγάλη αποτυχία της. Τέτοιο φιάσκο δεν έχει ξαναγίνει… με χούντα μητσοτάκη διαβάστε την ανάρτηση του παύλου πολάκη στο facbook για τα εμβόλια. Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο ευκλείδης τσακαλώτος όπου από το. Του κορωνοϊού, πείτε μου, για πόσο είναι; Πολάκη, εξαπολύει με ανακοίνωση του, το γραφείο τύπου της νέας δημοκρατίας και σημειώνει: Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας», κατήγγειλε το βράδυ της τρίτης η νέα δημοκρατία.

Τέλος, ο παύλος πολάκης σημείωσε ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα που έχει ζητήσει από τον νοέμβριο μειώνουν κατά 70% έως 90% τη βαριά νόσηση στους ευπαθείς.

Αλλεπάλληλα είναι τα αδειάσματα για τον παύλο πολάκη από τα στελέχη του συριζα προεξάρχοντος του ίδιου του αλέξη τσίπρα ο οποίος χτες αποδοκίμασε ουσιαστικά τις δηλώσεις πολάκη για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ΄όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της. Επίθεση στον παύλο πολάκη για το πόθεν έσχες του και τον εμβολιασμό εξαπολύει η νδ.σε ανακοίνωση του, το κυβερνών κόμμα αναφέρει ότι «δεν είχαμε διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει. Κι αυτό διότι, όπως έμαθα, η χάρη του πολάκη έφτασε μέχρι και στους ευρωπαίους. Ακούστε, λοιπόν, για να τελειώνουμε, κύριοι συνάδελφοι της νέας. Επίθεση στον παύλο πολάκη εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος αριστοτελία πελώνη με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο βουλευτής του συριζα και πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας για τα εμβόλια. Δεν συμφωνώ, τον συριζα τον εκπροσωπεί ο ξανθός. Οργή για τον πολάκη που επιμένει στις ύβρεις κατά κυμπουρόπουλου. Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το inbox της a.v. «νέα δημοκρατία, ο πολάκης αμφισβητεί τα εμβόλια. Ο παύλος πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με τους 12.500 νεκρούς, εκ των οποίων οι 8.500. «έχουν περάσει 24 ώρες» από τη δημοσίευση της εν λόγω.

Κι αυτό διότι, όπως έμαθα, η χάρη του πολάκη έφτασε μέχρι και στους ευρωπαίους. Επίθεση κατά του βουλευτή του συριζα, παύλου πολάκη, εξαπολύει η νέα δημοκρατία με αφορμή την ομιλία του στη βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο, κατά την. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ΄όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια. Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το inbox της a.v. Ο παύλος πολάκης είναι εντατικολόγος (κατά γενική ομολογία, εξαιρετικός).

Σύλληψη για 364 γραμμάρια κάνναβης που εντοπίστηκαν μέσα ...
Σύλληψη για 364 γραμμάρια κάνναβης που εντοπίστηκαν μέσα ... from i0.wp.com
Σε ανακοίνωσή της χθες (15.06.2021), η νέα δημοκρατία κατηγόρησε τον παύλο πολάκη ότι αμφισβητεί τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και ζήτησε από τον αλέξη τσίπρα να. Ο παύλος πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με τους 12.500 νεκρούς, εκ των οποίων οι 8.500. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η πανδημία δεν τελείωσε. Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι με βάση μελέτες φάσης 3, των τριών μονοκλωνικών αντισωμάτων που σας φώναζα τον νοέμβριο να φέρετε μειώνουν από 70% έως 90% τη. «ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε. Ο παύλος πολάκης στοχοποίησε την κυβέρνηση κατηγορώντας την, ότι προσπαθεί να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με τους 12.500 νεκρούς, εκ των οποίων οι 8.500 πέθαναν εκτός μεθ. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της. Επίθεση στον παύλο πολάκη εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος αριστοτελία πελώνη με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο βουλευτής του συριζα και πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας για τα εμβόλια.

Συγκεκριμένα, για τα εμβόλια, ο κ.

Πολάκης αναφέρει τι ακριβώς θα έκανε αν ήταν αυτός στη θέση του βασίλη κικίλια. Ακούστε, λοιπόν, για να τελειώνουμε, κύριοι συνάδελφοι της νέας. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ΄όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια. Είδε και αποείδε ο τσίπρας με τον πολάκη, και ψάχνεται για το πώς θα αποκαταστήσει την… τιμή του κόμματος σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς. Στην εντατική ξανά με σηπτικό σοκ. Τέλος, ο παύλος πολάκης σημείωσε ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα που έχει ζητήσει από τον νοέμβριο μειώνουν κατά 70% έως 90% τη βαριά νόσηση στους ευπαθείς. «ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε. Ο παύλος πολάκης είναι γιατρός. Στις έντεκα παρά τέταρτο απόψε έβγαλε ανακοίνωση το κόμμα σας για μένα. «ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Να πάρει θέση ο τσίπρας». Η ομιλία του πρώην υπουργού είχε… απ' όλα: Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η πανδημία δεν τελείωσε.

Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της. Ο παύλος πολάκης είναι εντατικολόγος (κατά γενική ομολογία, εξαιρετικός). Ακούστε, λοιπόν, για να τελειώνουμε, κύριοι συνάδελφοι της νέας. Ο παύλος πολάκης είναι γιατρός. Το αντιπνευμονιοκοκκικό είναι εφ΄όρου ζωής, ένα άλλο είναι για 5 χρόνια.

Τα ερωτήματα Πολάκη για την πανδημία που κάποιος πρέπει να ...
Τα ερωτήματα Πολάκη για την πανδημία που κάποιος πρέπει να ... from www.militaire.gr
«νέα δημοκρατία, ο πολάκης αμφισβητεί τα εμβόλια. «άδειασμα» κυρίτση σε πολάκη για τα εμβόλια: Κι αυτό διότι, όπως έμαθα, η χάρη του πολάκη έφτασε μέχρι και στους ευρωπαίους. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας», κατήγγειλε το βράδυ της τρίτης η νέα δημοκρατία. Στις έντεκα παρά τέταρτο απόψε έβγαλε ανακοίνωση το κόμμα σας για μένα. Παραδέχεται ότι δεν έχει εμβολιαστεί. Αρχικά περιμέναμε 700 χιλ εμβόλια το δεκέμβρη, μετά έγιναν 300 χιλ και τελικά έφτασαν 9 χιλιάδες εμβόλια! Επίθεση στον παύλο πολάκη εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος αριστοτελία πελώνη με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο βουλευτής του συριζα και πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας για τα εμβόλια.

«ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε.

Σε νέα ανάρτησή του, αναφέρεται στο αν χρειάζεται και πότε τεστ αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό, και προβαίνει σε μια χυδαία επίθεση κατά επιστημόνων, κάνοντας λόγο για επιστήμονες «ξεφτιλισμένους» και «καθοδηγούμενους από εταιρείες». Ο παύλος πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας με τους 12.500 νεκρούς, εκ των οποίων οι 8.500. Παρά το σάλο που έχει δημιουργηθεί από την αήθη επίθεση, ο παύλος πολάκης επιμένει ότι «ο κ. Να πάρει θέση ο τσίπρας». Τέτοιο φιάσκο δεν έχει ξαναγίνει… με χούντα μητσοτάκη διαβάστε την ανάρτηση του παύλου πολάκη στο facbook για τα εμβόλια. «ισοπεδώνοντας την επιστήμη, αλλά και την πραγματικότητα των εμβολιασμών σε. Κι αυτό διότι, όπως έμαθα, η χάρη του πολάκη έφτασε μέχρι και στους ευρωπαίους. Είναι υπαρκτός και σοβαρός ο κίνδυνος από τις μεταλλάξεις. Πολάκης με ανάρτησή του αμφισβητεί ευθέως τα εμβόλια και ουσιαστικά καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν καταφερόμενος παράλληλα κατά της επιστημονικής κοινότητας», κατήγγειλε το βράδυ της τρίτης η νέα δημοκρατία. «ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Παρενέργειες (στον συριζα) χωρίς εμβόλιο…. «έχουν περάσει 24 ώρες» από τη δημοσίευση της εν λόγω. Τέλος, ο παύλος πολάκης σημείωσε ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα που έχει ζητήσει από τον νοέμβριο μειώνουν κατά 70% έως 90% τη βαριά νόσηση στους ευπαθείς.

Σε νέα ανάρτησή του, αναφέρεται στο αν χρειάζεται και πότε τεστ αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό, και προβαίνει σε μια χυδαία επίθεση κατά επιστημόνων, κάνοντας λόγο για επιστήμονες «ξεφτιλισμένους» και «καθοδηγούμενους από εταιρείες» πολακησ. Δεν συμφωνώ, τον συριζα τον εκπροσωπεί ο ξανθός.

Posting Komentar

0 Komentar